februari 2021

Lieve lezer, op dit moment ziet het er naar uit dat de praktijk gesloten blijft tot in ieder geval na de verscherpte Lockdown. Graag zie ik je weer in de praktijk nadat de Corona maatregelen versoepelen. Iedereen heeft last van wat het COVID-virus met zich mee brengt. De een wordt meer getroffen dan de ander. Het lijkt steeds lastiger te worden om positief te blijven. Ik mag op dit moment niemand ondersteunen met acupunctuur. Maar ik kan jullie wel ondersteunen met tips!

Het seizoen WINTER is gekoppeld aan het WATER-element. Aan het WATER-element zijn de Blaas en Nier energie gekoppeld. Blaas en Nier energie zijn gevoelig voor kou. Gebruik daarom verwarmende kruiden. Maak een kopje thee met gember, kaneel, zwarte peper, citroen en honing.

Het grootste cadeau wat je het WATER-element kunt geven is rust.

Luister goed naar je lichaam, geef er aan toe vroeg op bed te gaan of zo nu en dan een middag dutje te doen.

Neem een bad! Voeg zeezout toe aan je bad en het Water-element wordt extra gevoed!