Acupunctuur voor vrouwen van de pubertijd tot de menopauze

Menstruatie

Wanneer je als jonge meid je eerste menstruatie krijgt gebeurt er veel in je lijf en met je lijf. Meestal wordt het als negatief ervaren, omdat het vaak met pijnklachten en veel bloedverlies gepaard kan gaan. Wanneer je niet beter weet, denk je dat het normaal is. Maar is dat ook zo? En hoeveel bloedverlies is normaal? Pijnklachten en veel bloedverlies zijn menstruele verstoringen die te verhelpen zijn. Heb jij menstruatie klachten en beïnvloedt dat jouw dagdagelijkse leven? Wees welkom om vrijblijvend een afspraak te maken om te kijken of een acupunctuur behandelplan jouw klachten kan verminderen.

Onvruchtbaarheid

En dan is het zover, je wilt een gezin beginnen. Je stopt met het gebruik van voorbehoed middelen en er gebeurt een lange tijd niets………. Wanneer het erg lang duurt, wil je weten wat de oorzaak is en ga je op zoek naar hulp. De Chinese geneeswijze is dan een goede optie om het probleem op te sporen. Een aantal acupunctuur behandelingen kunnen in veel gevallen al een oplossing bieden voor het onvruchtbaarheid probleem. Echter acupunctuur behandelingen kunnen ook ondersteunen wanneer je een IUI/IVF of ICSI behandeling moet ondergaan. Is onvruchtbaarheid op dit moment een kwestie in jouw leven? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek om te ondervinden of acupunctuur iets voor jou kan betekenen.

De overgang

De overgang is geen ziekte echter het kan wel gepaard gaan met ongemak! Deze periode in een vrouwenleven is een periode van transformatie. Wat gebeurt er precies in je lijf? Waarom kun je van die zweetaanvallen krijgen? Waarom voel je je moe, lusteloos en emotioneel en wat al niet meer? Weten waarom deze ongemakken gebeuren lucht vaak al op. Je lijf maakt een balans op, jij maakt de balans op. Acupunctuur behandelingen helpen in het transformatie proces. Voel je welkom voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of acupunctuur jou kan ondersteunen in het vinden van je balans.