De praktijk

Bianca van der Pol locatie Hurdegaryp

Hurdegaryp


De locatie in Hurdegaryp zit aan de Easter Omwei 1. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De ingang van de praktijk zit aan de burgemeester Drijberweg.

De locatie ligt 1 km vanaf de trein- en het busstation.

Harlingen


De praktijk ligt aan de Steenhouwersstraat 3 in Harlingen. De praktijk is gevestigd rechts naast sportcentrum van Hurck, op de kruising van de Steenhouwersstraat en de Spinhuisstraat.

In de praktijk kunt u naast een acupunctuur ook terecht voor een osteopathie behandeling bij Osteopatie Oldenziel.

Parkeren
Dichtbij de praktijk zijn diverse parkeergelegenheden. Let op; dit is allemaal betaald parkeren. Ook kunt u parkeren bij supermarkt de Jumbo en door de Spinhuisstraat achter de Jumbo naar de praktijk lopen.

zwangerschaps-yoga-harlingen

Over mij

Ik ben Bianca van der Pol. In mijn praktijk is iedereen welkom, die lichamelijk of emotioneel niet lekker in zijn vel zit of behoefte heeft aan ondersteuning na ziekte of een operatie. Ik ben een therapeut die behandelt volgens de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) Mijn 3- jarige opleiding als klassiek acupuncturist startte in 2009 bij de Academie Qing Bai. Jaarlijks volg ik diverse nascholingen. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.  TCG heeft als uitgangspunt een goede gezondheid en beschouwt pijn en ziekte als signalen dat een lichaam uit evenwicht is.

Het doel van mijn behandelingen is het herstellen van jouw balans. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op!