zwangerschap-yoga-harlingen-hurdegarypMet veel plezier beoefen ik sinds 2006 Yoga. Om het plezier wat ik eraan beleef over te brengen op anderen, ben ik opleidingen gaan volgen om gecrediteerd Yogadocente te worden. Sinds 2008 doe ik dit met passie en liefde. Power yoga, Yin Yoga. De Kunst van het begeleiden in Yoga en YinYoga Medicine zijn de disciplines waar ik me in gespecialiseerd heb.

In 2018 en 2019 ben ik een aantal weken in India geweest om me meer te verdiepen in de Yoga filosofie. Een heerlijke tijd! Om acupunctuur voor vrouwen en Yoga met elkaar te verbinden, kon het bijna niet anders dat ook zwangerschapsyoga op mijn pad is gekomen! In verwachting zijn is een mooie periode in een vrouwenleven. Ik vind het fantastisch om zwangerschapsyoga aan te bieden in deze speciale periode.

Om dit te realiseren ben ik een erkende opleiding zwangerschapsyoga docente gaan volgen. Met de lessen zwangerschapsyoga hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren in de maanden van groei van een nieuw leven.

Lees hier meer over de mogelijkheden!